Saturday, 27 August 2011

hari

ermmmm...
arinie sogo buke mknn srwk lagi.. td gi buke kt umh atoi... best lar... dpt plok ank dye,, keh3,,,
tp ade mistake jgk td,,, sbb fmly dye jenis yg x berape ckp time mkn... so mcm sunyi je umh...
sogo plak jenis yg huha dari celik mate sampai pejam~ kah3

pastu kene anta kete kat umh "mbah aisyah" sebab kete laki dye rosak nk buat g keje...
kesian,, sogo anta kan.. oleh plak mbah tu bual pnjg~ kau,,, smpai abs sume mkn kt dapor die kuarkan,,,
ingat sogo nie mesin mknn ke??? hahaha
tp papepon korang mmg peramah~ permah sangat pon ssh jgk wookkk..

borin2 kt umh nie~ gurin2~ tepon ilham ajak kuar nek moto ego yg rugged mugged tu~
yang ade lampu mcm lampu kt I-city tuuuu... cewah sialau mate org lain~ inilah baru moto untok raye~
siap dengan lampu raye wooo,,,, esok kite g cari  bendera ham~ pastu gantung kt moto baru merdeka raya~~~ waalllaaaaa weeeyyyyyyyyyhhhhh.... meriayh woookkk,,,,

bodoh x entry kali ie??? bosan dowh,,, sogo buat entryy bhse srwk tu, pastu ade org pertikai kan,, ckp bhse pape nth~ so what! korang reti ker?? deerrrrrr.... mlm..

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete